shadow

Camping Can Cobota

De camping

Ongerepte wildernis, 's nachts enkel het geluid van een uil en vanuit je bed in een paar passen in de koele rivier plonsen. Onze finca bestaat uit een veld en 40 hectare wild bergachtig bos. Daartussen meandert de kraakheldere rivier de Manol met zijn prachtige zwemplekken (let op, in droge zomers kan de Manol droog staan). Het camping veld is ruim, je kan met eigen tent of buscamper komen, een ruime tent huren met opgemaakt bed, of in onze yurt verblijven. Telefoon/internet bereik is 2 minuten hogerop vanaf de yurt. De laatste 2km totaan de yurt is een grevelweg. Ook kan u met ons mee lunchen of dineren. Of doe een workshop wildplukken, zuurdesem brood of fermenteren! Wij zijn namelijk naast een mini- camping ook "the School of Nature" (zie website).

De omgeving

We zijn gelegen in de uitlopers van de Pyreneeën. Vanaf hier loopt u direct de wildernis van de Pyreneeën in. Er zijn tal van wandelmogelijkheden, in de wildernis, langs verlaten ruïnes, hoge bergtoppen, bergrivieren of langs de oude dorpjes. Bovendien zijn er verschillende mountainbike routes in alle richtingen vanaf onze locatie. Het dichtstbijzijnde dorp is Lladó, dat te bereiken is via een 50min durende wandeling, 20min fietsen (steile bergweg) of 10min rijden. Het dorp heeft een restaurant, cafetaria & bar, meerdere speeltuinen, buitenzwembad en een kleine supermarkt. De Hoge Pyreneeën en de Middellandse Zee zijn beiden op een uur rijden. Aan de kust vind je ook het prachtige natuurpark Cap de Creus, waar de bergen en de zee samenkomen. Uiteraard kunnen we u de mooiste strandjes en bergwandelingen tippen. Ook voor een bezoek aan een pittoresque dorpje of rotsklimmen zit u in deze omgeving goed.

Recreatie op de camping

Wij hebben een net en spullen voor badminton of volleybal, jeu de boule, een slackline en voetbal tot beschikking. Daarnaast een heldere geïllustreerde kaart van de wandelroutes. Verder kunnen we van allerlei natuur-verbindings workshops aanbieden, zowel praktisch gericht als meditatief.

Extra te bieden

Je kan bij ons lunch of diner mee-eten met de pot. Of boek een: wildpluk-wandeling, bosbad-wandeling of fermentatie workshop. Ook moestuin groenten zelf plukken, en inspiratie krijgen op gebied van leven met de natuur, voedselbos, opbouwen van traditionele ruines en off-grid leven.

Contact info

Jorien

Masos de Manol Can Cabota
17745 Lladó
Regio Alt Emporda

Telefoon  :  +34644027657
Email  :  jorienhendrikx@gmail.com
Internet  :  www.theschoolofnature.org

Social Media

Seizoensopening

7 januari - 24 december

Informatie
Oppervlakte   47 Ha.
Aantal plaatsen   8  
Emplacement   100 m2
Voorzieningen
Toiletten 3
Douches 2
Wastafels 1
Afwasplaatsen 1
Extra's

Broodservice
Ontbijtservice
Vuurplaats open tussen 15 oktober en 15 maart

Spreektalen
Netherlands United Kingdom France France
Verhuur
Caravans 1
Tenten 3
Tipi's / Yurt's 1
Iconen
Wasmachine afbeelding.png
Betaalmogelijkheden

Contant

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.