shadow

Bubulcus & Bolotas Camping

De camping

B&B Camping is een nieuwe en duurzame accommodatie in een ongerept mediterraan bos in Alentejo in het binnenland van zuidelijk Portugal. De gebouwen gaan op in de omgeving door het gebruik van kurk en andere natuurlijke materialen. Elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen, water komt uit eigen bron en voor warm water wordt ook gebruik gemaakt van de zon. Met wat geluk kunt u in de omgeving de schuwe mangoesten spotten die al eeuwenlang in deze hoek van Europa leven. Ook bijzondere flora als waterranonkel is hier te vinden.

De camping heeft ruime kampeerplaatsen, verspreid over het terrein. Een beperkt aantal plekken, ondermeer geschikt voor caravans en campers, hebben elektriciteitsaansluiting. Het nieuwe sanitair is voorzien van alle gemakken voor douche en afwas. De receptie kan verder in schaduwschermen voorzien. Er is een gemeenschappelijk terras en voor gasten is een zonneoven en barbecue op aanvraag beschikbaar. Komt u niet met een eigen kampeermiddel dan zijn er het hele jaar ingerichte tenten voor twee volwassenen met kleine kinderen te huur. Voor grotere kinderen kan een bijzettentje worden opgezet. Verder is een luxe bungalow, geschikt voor maximaal vijf personen, te huur met eigen badkamer, keuken en terras. De bungalow is voorzien van airconditioning voor gebruik tijdens daguren.

Op een deel van het terrein bieden wij gratis WFi aan.

Alleen met reservering!

We gaan ervan uit dat u de natuur en uw medekampeerders respecteert.
In verband met het brandgevaar is open vuur niet toegestaan.

De omgeving

Er zijn veel mooie plekken met water in de buurt zoals de stuwmeren van Maranhão (30 km) of Divor (25 km) en de rivierstranden van Mora (29 km) en Fronteira (39 km). Het riviertje Divor (12 km) heeft spectaculaire stroomversnellingen. De camping verstrekt routebeschrijvingen naar al deze plaatsen. Alentejo is het land van de kastelen en vanaf de camping zijn er drie zichtbaar: Estremoz (20 km), Evoramonte (15 km) en Arraiolos (22 km). Uit de prehistorie vindt u dolmen en menhirs in de omgeving en er zijn zelfs cromlechs ouder dan Stonehenge. Ook uit de Romeinse tijd is er veel terug te vinden, bijvoorbeeld in Torrega (40 km). De historische stad Évora is zeker een bezoek waard.

Recreatie op de camping

De camping zal vooral natuurliefhebbers aanspreken. Behalve de unieke flora en fauna is ook de spectaculaire sterrenhemel het vermelden waard. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en de omgeving te verkennen.

Contact info

Waldemar Homan

7040-700 Vimieiro
Regio Alentejo

Telefoon  :  +351 96 37 22 564
Email  :  info@bbcamping.eu
Internet  :  www.bbcamping.eu
Seizoensopening

1 januari - 31 december
november gesloten

Informatie
Oppervlakte   7,5 Ha.
Aantal plaatsen   20  
Emplacement   100 m2
Voorzieningen
Stroomaansluitingen 14
max. 6 amp.
Toiletten 5
Douches 4
Wastafels 7
Afwasplaatsen 3
Extra's

Geen extra's

Spreektalen
Netherlands United Kingdom France France France
Verhuur
Tenten 1
Vakantiehuizen 1
Iconen
WiFi
Betaalmogelijkheden

Contant

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.