shadow

Le Sorgenti

De camping

Camping Le Sorgenti is gelegen in een groene omgeving en op slechts een paar passen van Palazzuolo sul Senio in het hart van de streek Romagna / Toscane. Het strekt zich uit over een groot terrein met een 80 tal kampeerplaatsen, deze zijn ruim opgesteld in de schaduw en voorzien van elektriciteit. Verder is er een bar, minimarket, warme douches, jeu du boulesbaan, tafeltennis en bestaat de mogelijkheid om verschillende wandelroutes te nemen en zijn wandel (trekking) excursies ook mogelijk.
Een deel van deze routes starten van de camping.
Ontdek het genoegen van een vakantie in contact met de natuur en haar elementen, waar je de heerlijke boslucht en de geur van kastanjebomen ruikt. Ontdek de verkoelende lucht die over trekt en het heldere water van de prachtige waterval. U kunt heerlijk baden in het bronwater wat op de camping ontspringt en wat in een beginnende beek over de camping stroomt.

 

De omgeving

Het Mugello biedt mogelijkheden te over voor sportieve ontspanning in de natuur. In de omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet en mountainbikers vinden hier een paar interessante trails. Grote bezienswaardigheden (waaronder Firenze) liggen op nogal wat bochtige afstand. De stadjes in de omgeving hebben een wat minder roemrijke charme al heeft met name de familie De Medici hier in het verleden in tal van bouwwerken zijn sporen nagelaten.

Recreatie op de camping

Door de betovering van alle seizoenen zijn er door de eeuwen heen op verschillende manieren feesten en optochten ontstaan, de een weer heel anders dan de andere maar alle perfect passend in dit bijzondere gebied.
Palazzuolo verandert zich in een vakantiegebied dat zich aanpast aan de wensen van de bezoeker van ieder seizoen. Palazzuolo organiseert ieder jaar een vol programma van evenementen en volksfeesten die uw verblijf tot een bijzondere beleving maakt. Dit alles in een natuurlijke omgeving.
De meest nieuwsgierige personen zullen verder de mogelijkheid hebben om het Archeologische museum, en het museum van "Genti di Montagna" te bezoeken. Beide gelegen in Palazzuolo

Contact info

Oliver & Gemma

50035 Palazzuolo Sul Seni
Regio Visano

Telefoon  :   +39 55.8046106
Email  :  info@campinglesorgenti.it
Internet  :  www.campinglesorgenti.it
Seizoensopening

1 april - 31 oktober

Informatie
Oppervlakte   3 Ha.
Aantal plaatsen   80  
Voorzieningen
Niet bekend  
Extra's

Geen extra's

Spreektalen
France United Kingdom
Verhuur
Caravans 1
Sta-caravans 1
Vakantiehuizen 2
Iconen
Wasmachine
Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.