shadow

La Solane

De camping

La Solane, 'de zonnige kant', ligt in de oostelijk Pyreneeën van Frankrijk, met schitterend uitzicht op de imposante bergen van de Spaanse grens. Vier je vakantie midden in de natuur, even weg van de bewoonde wereld op deze unieke plek waar je geen enkele vorm van beschaving ziet of hoort. Ervaar echte stilte, geniet van de rust en de ruimte en ontdek de prachtige omgeving tijdens je verblijf op het 90 hectare tellende landgoed. Je kunt bij ons terecht met je eigen tent op een van onze zes kampeerplaatsen, in het houten huisje, de ingerichte Safari tent en tipi’s of in of de ingerichte caravan. De meest bijzondere accommodatie is de boomhut, die op 7 meter hoogte in een oude kastanjeboom hangt en voorzien is van alle gemak. Op het terras van het hoofdgebouw is iedereen welkom, 's avonds kun je aanschuiven voor een heerlijke maaltijd of de sterrenhemel bewonderen naast het kampvuur. Verkoeling vind je in het zwembadje of in het bergriviertje die 10 minuten wandelen van de camping ligt.

De omgeving

De nabije omgeving van la Solane biedt oneindig veel wandelmogelijkheden. Je kunt op eigen gelegenheid de omgeving verkennen en uitgebreide wandelingen maken. Bij voldoende belangstelling organiseren we dagwandeltochten. Het riviertje dat aan de voet van het landgoed stroomt biedt heerlijke verkoeling in de zomer en ook naast de rivier onder de oude appelbomen in het gras is het goed vertoeven. Zwemmen kun je in de diepere poelen onder de waterval en kleine kinderen kunnen veilig spelen in de ondiepe delen en op de verschillende zandstrandjes. Ook in het bos kunnen de kinderen volledig hun gang gaan. Op verschillende boerderijen in de buurt worden voor jong en oud, zowel korte als langere paardrijdtochten georganiseerd. De ruimere omgeving van la Solane is ook zeer aantrekkelijk voor een dagtocht. Op anderhalf uur rijden zit je aan het Middellandse Zeestrand en wandel je door de kleine sfeervolle straatjes van dorpen in Frankrijk en Spanje zoals Céret, Figueres en Girona.

Recreatie op de camping

Rust? Of aktief? La Solane nodigt voor beide uit.....op weinig andere plaatsen gaat u meer rust vinden. Maar als u behoefte heeft aan actie, zijn de mogelijkheden van makkelijke tot zware bergtochten onuitputtelijk. Klauteren en zwemmen in de bergrivier, wild en vogels spotten. En de kinderen kunnen dammen in de rivier bouwen, in het zwembad kunnen spelen of een copie van onze boomhut kunnen bouwen. We hebben ook vijf ezels die gevoerd, geknuffeld en geborsteld kunnen worden.

Image

Contact info

Jeroen Duijndam

66260 St. Laurent de Cerdans
Regio Pyrenèes Oriëntales

Telefoon  :  +33 616 930 273
Email  :  info@solane.info
Internet  :  www.solane.info

Social Media

Seizoensopening

15 maart - 1 november

Informatie
Oppervlakte   90 Ha.
Aantal plaatsen   8  
Emplacement   200 m2
Voorzieningen
Toiletten 2
Douches 2
Wastafels 1
Afwasplaatsen 1
Extra's

Broodservice

Spreektalen
Netherlands France United Kingdom France France
Verhuur
Boomhutten 1
Cabana's 1
Caravans 1
Chalets 1
Gîtes 1
Safari-tent(ingericht) 1
Tenten 1
Tipi's(ingericht) 2
Iconen
Wasmachine Zwembad Wasmachine
Wasmachine Wasmachine WiFi
Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.