shadow

Camping Bramefort

De camping

In het mooie Haute Vienne, een provincie gelegen in het Zuid-westen van Frankrijk, is dit jaar de Camping Bramefort geopend. Tussen de bomen, gelegen aan een eigen meer van ca 1 hectare bevindt zich een heerlijk rustige boerencamping, "Camping a la ferme", waar het fijn vertoeven is voor degene die vanuit hun drukke leven tot rust willen komen. De camping is voorzien van elektra, water, vaste bbq’s, picknicktafels, een droog toilet en een zandstrandje. Ook staat er een houten huisje met daarin een koelkast en vriezer voorzien van frisdrank en bier. Het meer is geschikt om te zwemmen, te SUP’en, en ook kan er worden gevist! De douches en toiletten zijn te bereiken via de stallen van de boerderij, op ca 120m vanaf de camping, het is tenslotte een Camping a la Ferme! Ook kunt u genieten van onze afhaalmenu’s, meer info is te vinden bij tables d’hôtes. We zien U graag komen! Groet Nicoline en Marcël. 

De omgeving

De Limousin. Onze camping à la ferme en boerderij bevinden zich in de Limousin, een streek in de regio Nouvelle Aquitaine. Deze regio omvat ook de departementen Haute-Vienne en de Dordogne. Hieruit valt al op te maken dat dit een heel mooi en rustig gebied is, met groene bossen, veel meren, kleine dorpjes, kastelen en grotten, en een heerlijke temperatuur. Bekend bij de Limousin zijn natuurlijk de Limousin runderen, het vlees moet u proeven! Dit ras, en onze Friese paarden staan ook in onze weilanden en stallen. Op ongeveer 35 km van de camping ligt de hoofdstad van Limousin, Limoges. Deze prachtige stad is bekend om zijn porselein en staat bol van bezienswaardigheden zoals de kathedraal, de pleintjes en straatjes. Er is een grote dierentuin, een aquarium en er zijn vele terrassen en restaurants. Er zijn tal van winkeltjes, maar ook een groot centrum, Family Village en St. Martial waar alle bekende zaken te vinden zijn. Een andere bijzondere plek om te bezoeken is bijvoorbeeld Oradour sur Glane (40km), een dorp wat tijdens de 2e wereldoorlog uitgemoord en in brand gezet is, en daarna in deze staat als monument bewaard is gebleven en te bezichtigen is. Montrol Sénard (45km) is een klein dorp waarin tal van oude ambachten, een schooltje en een museum in hun oorspronkelijke of gerestaureerde staat kunnen worden bezocht. Dit kan van april tot oktober. Er zijn veel meren en meertjes waar het heerlijk vertoeven is, vaak met een strandje en restaurant, soms met toezicht Rondom ons bedrijf is het heerlijk om te wandelen en fietsen, die wij ook verhuren. Routes en informatie over het gebied zijn uiteraard beschikbaar. Kortom, naast onze eigen camping, meer en boerderij is er genoeg te zien en te doen! 

Recreatie op de camping

wandelen, fietsen, zwemmen, trampoline, spelletjes, boogschieten

Contact info

Nicoline Verbruggen

1 Bramefort
87230 Champsac
Regio Haute Vienne

Telefoon  :  +33 611 599 747
Email  :  bramefort@outlook.com
Internet  :  www.bramefort.com

Social Media

Seizoensopening

1 januari - 31 december

Informatie
Oppervlakte   10 Ha.
Aantal plaatsen   6  
Emplacement   100 m2
Voorzieningen
Stroomaansluitingen 20
Wateraansluitingen 4
Toiletten 4
Douches 4
Wastafels 3
Afwasplaatsen 2
Extra's

Broodservice
Ontbijtservice
Een mooi zwemmeer van ongeveer 1 ha
Auberge a la ferme (restaurant) met lokale producten

Spreektalen
Netherlands France United Kingdom France
Verhuur
Kamers ?
Gîtes  
Iconen
Wasmachine Zwembad Wasmachine Wasmachine WiFi
Betaalmogelijkheden

Contant
Pinbetaling
Visa
American Express
Mastercard / Eurocard
Bankoverschrijving

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.