shadow

Keraluic

De camping

"Keraluic, een typische Bretonse gerenoveerde boerderij, ligt midden in de rust van het platteland en de natuur. Bij ons vindt u de rust van een kleine Aire Naturelle de Camping met 23 ruime staanplaatsen en modern comfortabel sanitair. De receptie is iedere dag geopend voor onder andere inschrijvingen, toeristische informatie, ijsje of flesje wijn, een praatje en een pleister. Ook is er een vers kopje koffie verkrijgbaar. In de zomer is de kleine kampwinkel open voor de eerste levensbehoeften. Van begin juni tot half september is er iedere dag vers brood en croissantjes verkrijgbaar. Op het terrein is een wasmachine aanwezig. In de recreatieruimte is een vriezer voor algemeen gebruik om de koelelementen in te vriezen.

De omgeving

De camping ligt op 5 km van de zuidkust. Hierdoor genieten we van de invloed van de warme golfstroom en kunnen we zeker spreken van een microklimaat.
Veel zon-uren en weinig regen. Niet alleen in het hoogseizoen is het hier lekker weer. In de zachte mei, juni en oktober maanden is het hier ook heerlijk vertoeven. Hier vindt u alles wat het kampeerhart begeert: Veel plaats voor weinig tenten of caravans (100-200 m²), rust en ruimte en uitstekende voorzieningen.
Over bijna het gehele campingterrein is een uitstekend en gratis WiFi-bereik. We hebben ook een volledig ingerichte Bell-tent met buitenkeuken te huur.
Verder is er een klimrek, schommel, ping-pong tafel, volleybalnet en een jeu de boules baan."

Recreatie op de camping

Te voet of met de fiets, in uw eigen tempo, alleen of met een groep. Het is allemaal mogelijk. Le Pays Bigouden, het zuidelijkste puntje van Finistère,Bretagne, heeft 380 km wandelpaden,waarvan 2 langs onze camping gaan.De wandelingen en fietsroutes leiden u door de rijkdom van de natuur en de architectuur, de legendes en historische feiten die onze streek rijk is.

De Bretonse stranden hebben hun authenticiteit weten te behouden. Ze lenen zich uitstekend voor luieren of sportieve activiteiten. De stranden met hun kleine baaien en grote, open ruimten met fijn zand staan garant voor vrijheid en heerlijk genieten.
Gezinnen kunnen naar hartenlust genieten van de ruimte, zandkasteel bouwen, schelpen zoeken, zonnen, picknicken en heerlijk zwemmen. Op het strand vindt iedereen wel iets van zijn gading. Zwemmers en ouders met kleine kinderen gaan graag naar de rustige stranden van Le Guilvinec, Lesconil en Loctudy.

Vlakbij Keraluic ligt Pointe de La Torche, een waar surfers-paradijs. Door haar ligging is er namelijk aan wind en goede golven geen gebrek. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor beginners die voor het eerst van wal gaan en gevorderden die zich willen perfectioneren!

Finistère is een zeer waterrijk gebied met veel mogelijkheden om te vissen. Zowel zeevissen als zoetwatervissen. In de buurt kunt u vissen op zalm, forel, karper, snoek etc..

Contact info

Coen & Tineke van Dorssen

29120 Lieu dit Keraluic
Regio Plomeur

Telefoon  :  +33 298 82 10 22
Email  :  info@keraluic.fr
Internet  :  www.keraluic.fr

Social Media

Seizoensopening

1 april - 30 september

Informatie
Oppervlakte   1,2 Ha.
Aantal plaatsen   23
Emplacement   175 m2
Voorzieningen
Stroomaansluitingen 14
Wateraansluitingen 3
Toiletten 6
Douches 4
Wastafels 5
Afwasplaatsen 3
Extra's

Broodservice (begin juni-half september)
Babyhoek
Baby-wasgelegenheid
Broodservice
Vriezer voor koelelementen
Mogelijkheid legen chemisch toilet

Spreektalen
Netherlands France United Kingdom France
Verhuur
Appartementen 1
Studio's (hele jaar open) 3
Tenten 1
Fietsenverhuur  
Iconen
Wasmachine Gehandicapt WiFi
Betaalmogelijkheden

Contant
Pinbetaling
Visa
Mastercard / Eurocard
Bankoverschrijving

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.