shadow

Le Niocraux

De camping

De camping is heel bewust kleinschalig. We hebben maximaal 6 plaatsen, ook in het hoogseizoen, zeodat iedereen voldoende ruimte heeft. Dit zorgt vaak voor een leuke sfeer onderling, maar soms staat u ook alleen of met 1 of 2 andere mensen.
het sanitair bestaat uit 1 wastafel met stopcontact erboven, 1 douche, 1 toilet en 1 overdekt afwasgedeelte.Eventueel kan er tegen bijbetaling gebruik worden gemaakt van de koelkast. De camping is niet zo geschikt voor kinderen. Alleen kleine campers en caravans kunnen op het terrein komen, toegangspoort voor maximaal 2.30 doorgang.
Ons huis staat in een gehucht met 15 andere huizen, rondom de camping die zich achter onze ommuurde tuin bevindt, is alleen natuur. Het is dus echt een plek voor mensen die dit kunnen waarderen. 's avonds is er vaak een mogelijkheid om bij ons aan tafel aan te schuiven om met de pensiongasten van een heerlijke, goed verzorgde maaltijd te genieten in onze achtertuin. We gebruiken zoveel mogelijk groenten uit eigen tuin.

De omgeving

Vanaf de camping loop je zo de natuur in. Er zijn in de omgeving steeds meer wandel- en fietsroutes goed aangegeven. Kees geeft graag uitleg en tips en maakt desgewenst routes op maat met u. Kaarten zijn aanwezig.
Op 10 minuten rijden bevindt zich het Lac de Vouglans, een prachtig 35 km lang stuwmeer, waar het in de zomer heerlijk toeven is en waar alle watersporten mogelijk zijn.
De direct omgeving is bosrijk met hoofdzakelijk loofbomen met een rijke onderbegroeiïng. Veel verscheidene planten en bloemen, waaronder diverse orchideeën.
Wat lager ligt het wijngebied en aan de overkant van het meer bent u al snel hoger. De Jura gaat tot een hoogte van 1700 m. Dit alles zorgt voor een zeer wisselende omgeving. Veel watervallen, pittoreske dorpjes, meertjes en andere bezienswaardigheden. De steden Dijon, Lyon en Besançon liggen allemaal op zo'n 100 km afstand. In de zomer zijn er op diverse plekken weekmarkten, maar ook brocanten en rommelmarkten voor de liefhebbers

Contact info

Kees de Voogd

10, rue de la Tuffière, Marangea
39270 Sarrogna
Regio Jura
Telefoon  :  +33 767509464
    +33 980365145
Email  :  niocraux@yahoo.fr
Internet  :  www.jura-wandel-fietsvakantie.com

AdultOnly

Dit is een camping alleen voor volwassenen

Seizoensopening

1 april - 30 oktober

Informatie
Oppervlakte   3.500 m2.
Aantal plaatsen   6
Emplacement   300 m2
Voorzieningen
Stroomaansluitingen 4
Toiletten 1
Douches 1
Wastafels 1
Afwasplaatsen 1
Extra's

Geen extra's

Spreektalen
Netherlands France United Kingdom France
Verhuur
Kamers 5
Iconen
Wasmachine AdultOnly
Betaalmogelijkheden

Contant
Bankoverschrijving

 

Betekenis van de iconen
 Wasmachine Een zwembad op de camping
Wasmachine Natuurlijk zwemwater in de buurt
   

 

 Wasmachine Lid van Rota de Portugal
Wasmachine Niet of minder geschikt voor caravans
Wasmachine Honden zijn niet toegestaan
Wasmachine Verwarmde sanitair voorzieningen
   

 

Wasmachine Draadloos internet(WiFi) beschikbaar
Wasmachine Camping alleen voor volwassenen
Wasmachine Voorzieningen voor minder validen
Wasmachine Er is een wasmachine aanwezig
   

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.