La Fresneda

Logo Fresneda

COVID-19 Uw gezondheid staat bij ons voorop. Om verspreiding van het virus te voorkomen, volgen wij de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid.

Camping La Fresneda is een kleine, rustieke camping voor rust-, natuur- en cultuurliefhebbers in de prachtige streek Matarraña, provincie Teruel (250 km ten ZW van Barcelona).

De camping is gelegen op een hoogte van 565 m en bestaat uit drie olijventerrassen met een panoramisch uitzicht op natuurreservaat ‘Los Puertos de Beceite’ waar de steenbok nog veelvuldig voorkomt. De camping is geheel in lokale architectuur gebouwd, met zo weinig mogelijk impact op de natuurlijke omgeving. De camping is ruim opgezet. De kampeerplaatsen zijn gemiddeld 100 m2. Iedere gast heeft tijdens zijn verblijf een map ter beschikking met uitgebreide toeristische informatie.

Er is een gezellige bar met terras waar iedere avond maaltijden worden geserveerd met uitstekende ecologische wijnen uit de streek. Men kan dagelijks (behalve op zondag) vers brood bestellen.

Omgeving

De streek ‘Matarraña’ is een heuvelachtig landschap met een aaneenschakeling van bos, olijf- en amandelgaarden en heeft een aangenaam Mediterraans klimaat. De vele pittoreske, middeleeuwse dorpjes zijn allen een bezoek waard. De camping ligt op 3 km van het monumentaal beschermde, middeleeuwse dorpje La Fresneda waar een aantal voorzieningen zijn (winkels, bars, restaurants, postkantoor, huisarts, apotheek). Het natuurreservaat ‘Los Puertos de Beceite’ met zijn gevarieerde flora en fauna, ligt op 30 min. rijden.

Recreatiemogelijkheden

Er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, ook direct vanaf de camping of men kan een van de monumentale dorpjes in de streek bezoeken. Het gebied is ook zeer geschikt voor vogelaars. Een lijst met gespotte vogels is voor iedere gast beschikbaar. Het natuurreservaat ‘Los Puertos de Beceite’ biedt vele mogelijkheden om te wandelen, te mountainbiken, te klimmen, te zwemmen of aan canyoning te doen. Tevens is er een openbaar zwembad in La Fresneda. Ook een bezoek aan het gierenobservatorium Mas de Bunyol is zeer de moeite waard.

Een van de populairste wandelingen is door de prachtige kloof ‘El Parrisal’. Ook kan men een fietstocht maken over de ‘vía verde’ (voormalige spoorlijn die tot fietspad is omgebouwd).
Op de camping zijn mountainbikes, E-bikes en tourfietsen te huur.´

Wasmachine
Gehandicapt
Hond
WiFi

Seizoensopening

1 april - 1 oktober

Camping informatie

Oppervlakte 0,6 Ha.
Aantal plaatsen 24
Gemiddelde grootte per plaats 100 m2.

Spreektalen

Netherlands United Kingdom Spain

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 24
Wateraansluitingen 14
Toiletten 7
Douches 6
Wastafels 8
Afwasplaatsen 3

Verhuur

Mountainbikes
E-bikes
Tourfietsen

Extra's

Babyhoek
Broodservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet
22 Caravan / Mobile-home plaatsen

Betaalmogelijkheden

Contant
Pinbetaling
Visa
Eurocard / Mastercard

Contact Info

Jet Knijn & Joost Leeuwenberg
 
44596 La Fresneda
Regio Aragón
 
: +34 978 854085
: www.campinglafresneda.com
: info@campinglafresneda.com

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2021. Design & Development by WEBDIEZAIN