Camping Horjany

Op een afstand van 880 km van Utrecht ligt, midden in de Bohemen, op 70 km ten zuidwesten van de hoofdstad Praag en 16 km ten zuidoosten van de provincie hoofdstad Pribram, camping Horjany.
Deze op 500 meter hoogte gelegen, door ons zelf beheerde, natuur- en motorvriendelijke camping (start jaar 1997) is gesitueerd rondom een oude boerenhof in het rustige dorpje Horejany aan de rand van een bos. 
De omgeving, welke geschikt is voor het maken van wandelingen en fietstochten, kenmerkt zich door een enorme wijdsheid waarin landbouwgrond, dorpjes en bos elkaar afwisselen. Ver weg van drukke wegen en vliegvelden vind je hier nog de echte rust waar we in Nederland vaak zo'n behoefte aan hebben.
De kleinschalige camping heeft 36 plaatsen op +/- 4 ha en is ruim opgezet waarbij ook voor de zogenaamde "groene kampeerder" mooie plaatsen ter beschikking staan. Wij proberen het kampeerterrein zo min mogelijk te veranderen zodat het goed blijft aansluiten bij haar natuurlijke omgeving.

Omgeving

Horejany (50 permanente inwoners) 
behoort tot het iets grotere Tochovice 
(500 inwoners) op 2,5 km afstand. Dit heeft een 
supermarktje, een café-restaurant (pin-mogelijkheid) tevens een trein- en busstationnetje en een benzinestation(credit-cardbetaling mogelijk). 
Tochovice heeft een eigen website: www.tochovice.cz.
Het weer iets grotere Breznice (3800 inwoners) op 7 km afstand heeft een polikliniek, een winkelplein, een kasteel, een brouwerij, supermarkten, bankautomaten, postkantoor en diverse restaurants. Binnen een uur afstand rijden zijn vele mooie plaatsen te bezoeken waaronder Praag, Pilsen, Tabor, Pisek en Ceske Budejovice. Ook zijn er vele actievere uitstapjes mogelijk.

Recreatiemogelijkheden

Op de camping is een openlucht zwembad van 12 X 6 meter aanwezig. Voor de jeugd een aparte ruimte met tafeltennis. Een bar/kantine met pool en tafelvoetbal en een schommel. Voor de kleinsten een speeltuin op 50 meter van de camping. Een speelveld voor voetvolleybal, tennis en jeu de boules. Er mogen kampvuurtjes gemaakt worden bij de plaats in speciaal hiervoor ter beschikking zijn de vuurschalen.

Wasmachine
Wasmachine
Zwembad
WiFi

Seizoensopening

23 mei - 29 augustus

Camping informatie

Oppervlakte 4,5 Ha.
Aantal plaatsen 36
Gemiddelde grootte per plaats 200 m2.

Spreektalen

Netherlands United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 32
Toiletten 7
Douches 7
Wastafels 12
Afwasplaatsen 4

Verhuur

Tenten 5
Vakantiehuizen 3

Extra's

Broodservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet

Betaalmogelijkheden

Contant

Contact Info

Jelly de Boer
 
26272 Breznice
Regio Centraal Bohemen
 
: +420 73 73 53785
: www.campinghorjany.nl
: campinghorjany@gmail.com

Social Media

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2020. Design & Development by WEBDIEZAIN