Fjällnäs Camping & Lodges

 

Midden in de overweldigende natuur van Zweeds Lapland ligt Fjällnäs Camping & Lodges direct aan het Malmagen meer. Een gemoedelijke camping met 25 kampeerplaatsen en 3 appartementen. In de zomer wordt het bij ons nauwelijks donker. Je kunt genieten van oneindige vergezichten. De rendieren lopen over onze camping of rusten op het grasland lekker uit. Onze camping ligt aan de N84, een mooie route richting Noorwegen. Fjällnäs Camping & Lodges is de perfecte plek voor rustzoekers én actieve vakantiegangers.  

Onder ons woonhuis bevindt zich het verwarmde sanitairgebouw met WC's, douches, een ingerichte keuken, wasmachine en droger, aparte droogruimte, afvoer voor chemisch toilet en gescheiden afvalinzameling. Op de camping is gratis WiFi.

Fjällnäs ligt in het grootste wintersportgebied van Zweden. Onze camping is daarom het hele jaar open.

In 2020 gaan we de camping uitbreiden met nog eens 10 kampeerplaatsen, een aantal blokhutten en een sauna.

 

Omgeving

Fjällnäs Camping & Lodges ligt in het oosten van de gemeente Härjedalen. Een gebied zo groot als éénderde van Nederland. Hier wonen circa 11.000 mensen en 44.000 rendieren. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Zweeds Lapland. We liggen te midden van de Zweedse en Noorse bergen met oneindige vergezichten. Vanaf de camping beginnen meerdere wandelingen in de fjälls. Je vindt meer dan 40 gemarkeerde wandelpaden, 60 pieken boven de 1000 meter en meer dan 200 bergmeren. Onderweg kom je gegarandeerd rendieren tegen. Je kunt bij ons ook fatbikes en kano's huren. In het nabijgelegen Tännäs kun je oog in oog staan met imposante muskusossen. Op slechts 45 kilometer ligt in Noorwegen het historische stadje Røros dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Alle winterscenes van Pipi Langkous zijn hier opgenomen. Een bezoek aan het Samidorp Mittådalen is de moeite waard. Hier kun je kennismaken met de eeuwenoude tradities van de Sami.

Recreatiemogelijkheden

In de zomer is Fjällnäs een paradijs voor liefhebbers van natuur, wildlife en outdoor. Direct vanaf de camping zijn er eindeloze mogelijkheden voor het maken van prachtige wandeltochten en mountainbiketours. In het Malmagen kun je je eigen forel of beekridder vangen. 's Avonds kun je je eigen gevangen vis roken op de camping. Voor de liefhebbers van vliegvissen zijn er ook volop mogelijkheden. In onze receptie kun je een visvergunning kopen.

Wasmachine
NatuurlijkZwemwater
VerwarmdSanitair
WiFi

Seizoensopening

1 januari - 31 december

Camping informatie

Oppervlakte 2 Ha.
Aantal plaatsen 25
Gemiddelde grootte per plaats 150 m2.

Spreektalen

Netherlands France United Kingdom Germany

Algemene voorzieningen

Stroomaansluitingen 20
Wateraansluitingen 2
Toiletten 3
Douches 2
Wastafels 2
Afwasplaatsen 1

Verhuur

Appartementen 3
Fietsenverhuur  

Extra's

Broodservice
Ontbijtservice
Mogelijkheid legen chemisch toilet
Keuken
Gratis WiFi

Betaalmogelijkheden

Contant
Pinbetaling

Contact Info

Hans & Winnifred Schoolderman
 
84098 Tänndalen
Regio Härjedalen
 
: +31 6 18 45 15 38
: fjallnascamping.com/
: fjallnascamping@gmail.com

Social Media

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2020. Design & Development by WEBDIEZAIN