Rocca di Sotto

LogoRoccaDiSottoWakker worden onder een eeuwenoude olijfboom, slaperig de tent openritsen en genieten van het uitzicht op de opkomende zon, die plagerig de toppen van de Apennijnen kietelt. Dat kan op agricamping Rocca di Sotto. Tussen de tachtig oude olijfbomen vindt u de 18 terrassen die geschikt zijn voor zowel tenten, vouwwagens en kleine buscampertjes. Daarnaast kunt u genieten van een verblijf in een ingerichte de Waard tent of de rustieke blokhut. Wilt u van de ingerichte vouwwagen aan de Adriatische zee genieten, dit kan aan een mooie baai bij Ortona!

Omgeving

Omringd door de hoge bergen van de Apennijnen en aan de kust begrensd door de azuurblauwe Adriatische Zee bevindt zich de regio Abruzzo. In deze groenste regio van Italië kan men in de hooggebergtes beren, wolven en gemzen spotten. Boerderij camping Rocca di Sotto ligt aan de voet van het hooggebergte de Gran Sasso. In het gebergte ligt de grootste hoogvlakte van Europa de “Campo Imperatore”. Grote witte koeien, wilde paarden en schaapherders met hun kudde kom je hier onderweg regelmatig tegen. De Italianen noemen deze vlakte trots ‘het kleine Tibet van Italië’.

Recreatiemogelijkheden

De recreatie op Rocca di Sotto is de natuur. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten bij voldoende animo. B.v. steile wand klimmen, berenexpeditie, pizza maken, yoga, enz. enz. (zie website)

Wasmachine
Hond
Caravan
WiFi

Seizoensopening

1 april - 1 november

Camping informatie

Oppervlakte 10 Ha.
Aantal plaatsen 18

Spreektalen

Netherlands Italy France

Algemene voorzieningen

Onbekend

Verhuur

Chalets 1
Safari-tenten 2
Tenten 18
Trekkershutten 1

Extra's

Broodservice
Ontbijtservice

Betaalmogelijkheden

Contant

Contact Info

Willeke Luinge & Jan van Lienden
 
65017 Roccafinadamo (Penne)
Regio Pescara
 
: +39 (0)85 823463
: www.roccadisotto.com
: info@roccadisotto.com

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2022. Design & Development by WEBDIEZAIN