Wie zijn wij?

Bert<br />Loorbach
InitiatiefnemerBert
Loorbach
rustiekecampings@gmail.com
Deze site is een initiatief (2008) van Bert Loorbach, auteur van de titels “Rustiek kamperen in Frankrijk, Spanje en Portugal” en sinds 2013 uitgever van de hele serie onder de naam BLU (Bert Loorbach Uitgeverij). Ook is hij zelf eigenaar van een rustieke camping in de Bourgogne. Al meer dan 15 jaar speurt hij Frankrijk, Spanje en Portugal af om de beste rustieke campings te zoeken.

Andere auteurs schrijven de gidsen voor de overige landen: Dit zijn: Bernadette Kuijpers en Abram Muller voor Midden- en Zuidoost Europa, Ger Meesters (Scandinavië) Marjolijn Bastiaanse en Karjanne Wierenga (Nederland en België) en Judith Mulder voor Italië.
Bert<br />Lammerts van Bueren
WebmasterBert
Lammerts van Bueren
info@webdiezain.nl
"Ik ben sinds dag één betrokken bij het opzetten en onderhouden van de website".

Hij is al 14 jaar actief als UI-Designer(User Interface Designer) met zijn bedrijf WEBDIEZAIN. Door de markt te volgen en de nieuwe technieken te implementeren in zijn website's blijven deze up-to-date en benaderbaar op alle soorten media.

Met het goed instellen en fine-tunen van de website genereert rustiekkamperen.com dan ook per jaar ruim 2.000.000 paginaweegave's bij het analytische programma van de zoekmachine's.

www.webdiezain.nl
Stefan<br />Kraaijenhagen
Rustieke AppStefan
Kraaijenhagen
zazainvorm@kpnmail.nl
De rustiek kamperen app wordt gemaakt door Zaza in Vorm, door Stefan Kraaijenhagen.

"Eigenlijk ben ik al vanaf dag 2 van mijn leven creatief bezig.
Na het succesvol doorlopen van de School der Grafische Vakken te Utrecht (Esthetisch-Technisch, ET-4 '79) heb ik eerst een aantal jaren enkele commerciële banen in de Grafische en Reclame-sector vervuld".

"Ben in 1990 als zelfstandig ondernemer Zaza Grafische Vormgeving gestart. Sinds die tijd zijn er vele grafische producties, logo's en huisstijlen door mij vervaardigd en begeleid tot aan het drukken".


www.zazainvorm.nl

Social Media

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wittwitter logo witfacebook witinstagram wityoutube wit

Rustieke sticker

RC150
Wilt u de nieuwe gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons uw adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

Tablets & Smartphones

TabletSmartphone
Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!
www.rustiekkamperen.com is opgericht op 1 september 2008 © Copyright BLU 2021. Design & Development by WEBDIEZAIN