Image
Image

Tendi SafaritentTendi is kamperen maar dan ánders. Tendi verzorgt kampeervakanties op bijzondere, mooie, kleinschalige en rustige campings in Europa. Je verblijft in een luxe Safaritent of Lodgetent veelal voorzien van eigen sanitair. De plekken van deze prachtige Safaritenten en Lodgetenten zijn werkelijk uniek. Ruim opgezet, rustiek en vaak iets bijzonders zoals bij een wijngaard, kasteel, een meer, of een boerderij. De service ter plaatse is uitstekend, waardoor het voelt als thuiskomen.
Bij Tendi kun je kiezen uit een Safaritent (veelal met eigen sanitair). De Safaritent heeft een robuuste uitstraling mede door de stoere steigerhouten meubels. Vele complimenten hebben we reeds ontvangen over de kwaliteit van de bedden. De ouderslaapkamer beschikt over een goede boxspring bedden, waardoor je heerlijk uitgerust wakker wordt. Om het compleet te maken hebben we er ook een klamboe overheen hangen en zorgen we dat de bedden zijn opgemaakt voor aankomst. De kinderkamer heeft een stoer stapelbed, wederom weer met goede matrassen. Veel Safaritenten hebben eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, deze bevindt zich tussen de slaapkamers, waardoor enige privacy kan worden geboden. Voor de 5e en 6e persoon kan een koepeltentje worden bijgeplaatst. Deze wordt tevens door Tendi verzorgd.
De keuken is volledig uitgerust met een 4 pitsgasfornuis, koelkast met vriesvak en keukengerei (pannen, servies, bestek, kurkentrekker, kaasschaaf etc.) Voor de kinderen is er een speelgoedmand en voor de ouders is het genieten op de veranda in de relaxstoelen en het stoere tuinmeubilair. 
Kijk voor ons complete aanbod Safaritenten op: www.tendi.nl

Tendi heeft tevens luxe Lodgetenten. Deze zijn voorzien van een extra verdieping/loft, waar 2 extra slaapplaatsen en speelruimte is gecreëerd. De Lodgetent is standaard uitgerust met sanitair en uiteraard voorzien van alle luxe en comfort zoals je dat van Tendi mag verwachten. Je kunt de Lodgetenten boeken op:
Monti del Sole, Italië (https://www.tendi.nl/nl/monti-del-sole)
Camping Paradiso, Italië (https://www.tendi.nl/nl/paradiso)
Trasimeno Glamping Resort, Italië (https://www.tendi.nl/nl/trasimeno-glamping-resort)
Camping L'Ardechois, Frankrijk (https://www.tendi.nl/nl/l-ardechois)
Camping Lac aux Oiseaux, Frankrijk (https://www.tendi.nl/nl/camping-lac-aux-oiseaux)
Met Tendi willen wij u een vakantie aanbieden in een unieke accommodatievorm met hedendaagse faciliteiten en comfort. In de omgeving van onze campings zijn er voldoende mogelijkheden voor het maken van uitstapjes en dagtrips. U kunt bijvoorbeeld naar het strand of meer om te zwemmen, een kasteel of brocante markt bezoeken, of actief een outdoor activiteit beoefenen. Daarom ligt er in iedere Tendi Safaritent of Lodgetent een map met uitgebreide informatie en tips voor uitstapjes in de omgeving.

Uiteraard staan onze ingerichte Safaritenten en Lodgetenten in de populaire vakantielanden Frankrijk en Italië. Voor de liefhebbers van natuur, rust en ruimte is Zweden zeer de moeite waard. Maar kiest u voor dichtbij, dan is Duitsland een prima alternatief.
Kijk bijvoorbeeld eens naar camping am Blanksee. Op nog geen 600 km vanaf Utrecht vind je deze prachtig groene camping vol rust ruimte en natuur. Heerlijk winkelen in de gezellige dorpjes of cultuur snuiven in de stad Berlijn. De streek Mecklenburg heeft werkelijk van alles te bieden. Op de camping is een gezellig strandje voor de kinderen, maar ook varen en vissen is mogelijk. De Safaritent staat op een ruime plek aan de bosrand met deels uitzicht over het meer. Kijk voor alle informatie op: https://www.tendi.nl/nl/am-blanksee

Liever naar Frankrijk op vakantie, ook daar hebben we de meest mooie plekjes gevonden. Kijk bijvoorbeeld eens naar camping de L’Olivigne in Zuid-Frankrijk. Deze gezellige en kleinschalige camping ligt heerlijk rustig op slechts 35 km van de Middellandse Zee in een gebied omringd door wijngaarden, olijfbomen en rivieren. De ideale plek voor rust en avontuur zoals wandelen, mountainbiken, kanoën, paardrijden en heel veel meer. De camping heeft een heerlijk zwembad en leuke speeltuin. In het campingwinkeltje kun je terecht voor (biologische) streekproducten en lokale wijnen. Op Camping de L’Olivigne staan onze safaritenten met eigen badkamer op een unieke ruime plek met vrij uitzicht! Kijk voor alle informatie op: https://www.tendi.nl/nl/camping-de-l-olivigne

Kortom, voor ieder wat wils. Kijk voor meer informatie op onze website www.tendi.nl

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.