Campings te koop

Een aanbod van de campings die nu te koop staan

Quinta Valbom

LaPrade 01

Portugal, Braga

De camping is gelegen in het nog onbedorven noorden van Portugal, minder dan een uur rijden van luchthaven Porto. Het gebied is toeristisch gezien echter al jaren in opmars, mede dankzij het feit dat de Portugese overheid nu verder kijkt dan de Algarve alleen. Met andere woorden: Noord Portugal zit in de lift.

Meer over Quinta Valbom
Camping gezocht

LaPrade 01

Europe

Misschien wordt het eens tijd om het stokje over te dragen van jouw camping? Mark en Julie zijn op zoek!

Maybe it's time to sell your campsite? This young couple is looking for an opportunity!

Est-il temps de vendre votre camping? Ce jeune couple cherche une opportunité

Meer over Camping gezocht
Domaine de Beauvoir

LaPrade 01

Frankrijk, Bourgogne - Franche Comté

In het noordwesten van de Bourgogne, zo'n 650 km van Utrecht, ligt het dorpje Beauvoir in het glooiende landschap van de streek de l'Yonne. Een schitterend decor voor een heerlijke (re)creatieve vakantie in een 250 jaar oude, geheel gerenoveerde herenboerderij op meer dan een hectare grond met B&B en kleine camping.

Meer over Domaine de Beauvoir
Natuurcamping
Quinta do Pomarinho

PontDuRouffet te Koop

Portugal, Portalegre

De, goed onderhouden, camping is gelegen in het natuurpark Serra de São Mamede in de regio Alto Alentejo tegen de Spaanse grens, op 2 uur en 15 minuten reizen van de luchthaven van Lissabon. De camping telt nu 25 ruime plaatsen (voorzien van elektra-aansluiting van 10 amp.)

Meer over Natuurcamping
Quinta do Pomarinho
Quinta do Retiro

PontDuRouffet te Koop

Portugal, Coimbra

Deze voormalige boerderij is omgetoverd in een kleinschalig park met vier comfortabele vakantiehuizen op basis van zelfverzorging, een charmante natuurcamping met ruime plaatsen en luxe sanitair, twee volledig ingerichte tenten op idyllische plekjes én een prachtig ecologisch zwembad voor gezamenlijk gebruik voor onze gasten.

Meer over Quinta do Retiro
Agro-turismo Quinta da Fonte

PontDuRouffet te Koop

Portugal, Leiria

Quinta da Fonte is de naam van ons kleine paradijselijke landgoed in het midden van Portugal. Op dit prachtige plekje zetten wij een kleine boerencamping op, waar we rust en natuur combineren met gezelligheid, lekker eten en een zeer gastvrij onthaal.

Meer over Agro-turismo
Quinta da Fonte

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.