Campings te koop

Een aanbod van de campings die nu te koop staan

Quinta Valbom

LaPrade 01

Portugal, Braga

De camping is gelegen in het nog onbedorven noorden van Portugal, minder dan een uur rijden van luchthaven Porto. Het gebied is toeristisch gezien echter al jaren in opmars, mede dankzij het feit dat de Portugese overheid nu verder kijkt dan de Algarve alleen. Met andere woorden: Noord Portugal zit in de lift.

Meer over Quinta Valbom
Domaine de Beauvoir

LaPrade 01

Frankrijk, Bourgogne - Franche Comté

In het noordwesten van de Bourgogne, zo'n 650 km van Utrecht, ligt het dorpje Beauvoir in het glooiende landschap van de streek de l'Yonne. Een schitterend decor voor een heerlijke (re)creatieve vakantie in een 250 jaar oude, geheel gerenoveerde herenboerderij op meer dan een hectare grond met B&B en kleine camping.

Meer over Domaine de Beauvoir
Pont du Rouffet

PontDuRouffet te Koop

Frankrijk, Auvergne (Cantal)

De camping met 38 plaatsen ligt in de Cantal, in het zuidwesten van de Auvergne.

Het terrein ligt direct aan een stuwmeer van 17 km lang en 410 ha groot, en aan het eind van een doodlopende weg, dus geen nachtelijk verkeer.

Meer over Pont du Rouffet
Quinta do Pomarinho

PontDuRouffet te Koop

Portugal, Portalegre

Landgoed met camping met prachtig natuurkampeerterrein in de Alto Alentejo aan de voet van het natuurpark Serra de Sao Mamede.
Op de camping zijn alle kampeerplaatsen voorzien van elektriciteit. Het sanitair wordt door zonne-energie van (gratis) warm water voorzien en in de winter wordt dit ondersteund door een houtkachel.
Meer over Quonta do Pomarinho

SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.