Nieuw in de Drôme: La Motte

De Drôme is altijd één van mijn favoriete gebieden geweest in Frankrijk. Een heel afwisselend landschap met al een echt Zuid-Franse uitstraling. Ook het licht is hier helderder en je begrijpt waarom al die schilders naar het zuiden trokken! Als je van (positief bedoeld!) ouderwets kamperen houdt dan hebben we hier een goed tip: La Motte. Deze eenvoudige en zeer op de natuur gerichte camping staal al een tijd in onze gids, maar is nu ook op de site te bewonderen. Stilte, ruimte en genieten met respect van de natuur is hier belangrijk. Er is geen stroom, wel wifi. Er zijn slechts 25 plaatsen en je staat voor je gevoel midden in de natuur met uitzicht op imposante rotsformaties. Er is gezelligheid, maar geen vertier! Van dit soort campings zijn er niet veel meer, dus grijp je kans! Mocht je je willen losrukken uit de rust van de camping dan is er in de omgeving ook genoeg te doen. La Motte staat onder Nederlands beheer van Marcel.

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.