Rustiek Kamperen Oost Europa

Rustiek Kamperen Oost Europa

Wij zijn nu bezig met een nieuwe gids: Rustiek Kamperen in Oost Europa. Tot op dit moment is er nog de Kosmos gids Rustiek Kamperen in Tsjechië/Slowakije. Die gaat alweer even mee en het wordt tijd voor een nieuwe! We breiden het gebied dan uit met meer landen: in ieder geval Polen en Hongarije, maar liefst presenteren we zoveel mogelijk landen, bijvoorbeeld Slovenië, Kroatië etc. Zo wordt een rustieke rondreis met goede campingtips ook mogelijk! Ook kampeerders en lezers kunnen weer meewerken aan een nog betere gids en een nog grotere keus aan rustieke campings. Wij werken al jaren samen met door de wol geverfde kampeerliefhebbers. Ken jij een fijne rustieke camping in het voormalig oostblok gebied die er echt in moet? Laat het ons weten met liefst een motivatie. Foto's zijn ook van harte welkom. Camping eigenaren die denken dat hun camping in aanmerking komt (zie de eisen op de site), laat het ons weten. Goede (nieuwe!) tips en foto's worden beloond met gratis gidsen. De gids zal voor het seizoen 2018 uit komen. De info kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 De foto is genomen op camping O Dvou Orechu (Tsjechië), ook te vinden op de site.

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.