Rustiek nieuws samenvatting

Rustiek nieuws samenvatting

Het was even rustiger op het blog in verband met ons eigen drukke kampeerseizoen en nog wat andere tijdrovende zaken. Maar je hebt gezien dat er nu weer regelmatig verse aanvoer op het blog komt. Ik heb gemerkt dat de stukken door erg veel mensen gelezen worden dus de behoefte is er zeker. Vanaf nu verschijnen er weer regelmatig rustieke kampeernieuwtjes. Wat is er allemaal gebeurd in de zomer en herfst periode?

Voor de zomer zijn er 3 nieuwe kampeergidsen verschenen: Scandinavië, Nederland-België en Frankrijk. Ondanks alle digitale middelen blijft de behoefte aan een handige papieren gids groot.

Onze app is flink uitgebreid met campings en technisch verbeterd (zie rustiek kamperen in appstore en google-play). De app is gratis te downloaden en wordt regelmatig geupdate.

Ook op de site zijn weer flink wat nieuwe campings bijgekomen. Deze vind je op onze homepage altijd bovenaan. De site groeit elk jaar enorm en we zitten al op 1,5 miljoen pageviews per jaar. Onze aanpak van alleen relevante informatie zonder allerlei afleidende reclame werpt vruchten af! Onze facebook pagina wordt goed bezocht met inmiddels 3200 volgers en we zijn nu ook op instagram te vinden. (en twitter)

Er zijn ook de nodige campings weer door ons bezocht in diverse landen, onder de naam #roadtripsvanbert zullen we hier regelmatig verslag doen. (Deze foto is genomen op Les Biefs in de Auvergne.)

Heb je zelf een leuk idee voor een stukje? Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.