Kans op gratis kaartje Motorbeurs?

Kans op gratis kaartje Motorbeurs?

Deze actie is afgesloten, alle winnaars gefeliciteerd en deelnemers bedankt voor de leuke foto's (zie facebook rustiekkamperen)

Rustiek Kamperen en motorrijden gaat heel goed samen en heel wat van onze lezers (en ikzelf!) trekken er regelmatig met hun stalen ros op uit om lekker te gaan kamperen. Twee fantastische hobby's! Wij mogen van de Motorbeurs Utrecht, die gehouden wordt tussen 23 en 26 februari 2017 8 gratis kaartjes weggeven! Meedoen is heel eenvoudig: je stuurt je leukste/mooiste motor/kampeerfoto* naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Insturen kan tot 17-2-2017. Daar loten we er 8 uit die 17-2-2017 bekend worden gemaakt. Je krijgt dan een mail met een code van ons voor het gratis  te downloaden kaartje. We kijken uit naar de mooie foto's!

*Je gaat er mee akkoord dat wij je foto op onze social media gebruiken.

MOTORbeurs Lezersactie

Alle motorfans opgelet! Wil jij naar de mooiste, grootste en leukste motorbeurs van Nederland? Dat kan! We mogen namelijk 8 gratis tickets voor MOTORbeurs Utrecht 2017 weggeven.

Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Hier vind je werkelijk ALLES voor de motorrijder. Van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Ook vind je hier de mooiste accessoires en motorkleding. Bijna alle importeurs van motormerken tonen hier hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

Bereid je dus goed voor op het nieuwe motorseizoen en kom van 23 tot en met 26 februari naar Jaarbeurs in Utrecht. Kijk voor meer informatie en tickets op www.motorbeursutrecht.nl. In de online voorverkoop zijn de tickets namelijk slechts € 14 in plaats van € 17,50 aan de kassa.