Nieuw, rustiek dicht bij de kust!

Nieuw, rustiek dicht bij de kust!

Rustiek betekent vooral landelijk maar stiekem doen we ook altijd ons best om rustieke campings te vinden in de buurt van de kust. In dit geval is het gelukt bij de Atlantische oceaan, in de Vendée. Slechts 10 km scheiden jou van het strand! De Franse familie Vrignaud; die zich sinds kort helemaal toegelegd heeft op kleinschalig toerisme, beschouwt het meer als: bij ons in de tuin kamperen! De camping wordt dan ook wel " Campe dans mon jardin" genoemd. Vroeger was er nog een boerderij maar die tijd is voorbij. Gebleven is de fijne camping met ruime plaatsen en zwembad die je kunt vinden in onze Frankrijk gids en op de site. De Vendée is een gebied met een bovengemiddeld warm klimaat. Voor wie niet teveel mee wil sjouwen zijn er ook mobilehomes beschikbaar.

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.