Nieuw: camping River Provence-Alpes

Nieuw: camping River Provence-Alpes

River is een sportieve rustieke camping. Dit komt vooral door de ligging op 935 m hoogte en in het dal van de rivier Ubaye. Dit nodigt uit tot kanoën, raften, wandelen en nog veel meer. Zo zullen bijvoorbeeld mountainbikers en motorrijders zich hier ook zeker thuisvoelen. het aantal mooie D-weggetjes is niet te tellen! De rivier komt 20 km verderop en na 30 stroomversnellingen uit in het beroemde meer van Serre-Poncon waar van alles te doen is. Ook niet ver ligt de stad Barcelonnette, waar de grote boodschappen gedaan kunnen worden. Je hebt hier maar liefst 300 dagen zon per jaar! De camping heeft 40 plaatsen, er zijn ook mobilehomes beschikbaar voor wie licht reist. De emplacementen zijn beschaduwd door pijnbomen en het is mogelijk om direct aan de rivier te staan. De Nederlandse familie Kooistra is er uw gastgezin. Meer info over camping River vind je op site, app en in de gids.

Geschreven door : Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.