Komende roadtrips!

Komende roadtrips!

Elk jaar bezoek ik zelf ook een heleboel campings. Dit zijn de campings van de landen waarvan ik zelf de gidsen schrijf. De andere auteurs doen dit voor hun eigen landen, uiteraard... Ik rijd dus aardig wat kilometers in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Sinds 2015 is daar ook Duitsland bijgekomen! Ik vind het nog steeds een plezier dat ik als mijn werk allerlei campings (en dus ook gebieden) mag bezoeken. Sterker nog, het is een beetje verslavend! Erg leuk is het ook om kennis te maken met de eigenaars die dus ook collega's zijn. Ieder heeft zo zijn of haar eigen ideeën en manier van werken, altijd interessant! In deze rubriek van de Blog ga ik deze ontmoetingen en campings beschrijven, uiteraard met foto's. U begrijpt dat dit vooral in de periodes met beter weer zal zijn!
Op deze foto zie je de kastanjes van Casa Ciosse in het ochtendlicht in Piemonte, Italië.

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.