Aankondiging blogs roadtrip Portugal

Aankondiging blogs roadtrip Portugal

Ik was nog niet klaar met het schrijven van de blogjes over de tweede roadtrip in Frankrijk en ik zat alweer in het vliegtuig richting Porto! Ik heb daar een rondreis gemaakt door noord- en midden Portugal van 5 dagen en daarbij 7 rustieke campings bezocht. Binnenkort zal ik daar uitgebreid over schrijven op dit blog. Het was al weer een tijdje geleden dat ik met hond Mitsy in de Landcruiser een tocht maakte door dit mooie land en ik dacht daar altijd met plezier aan terug. Eindelijk was het dan zover, op 30 mei zat ik op een onmenselijk vroeg tijdstip al op Schiphol de chagerijnige behandeling en de vernederingen van de security te ondergaan om ditmaal aan boord van een wit-groene 737 naar Porto te vliegen. Aan vliegen heb ik niet zo'n hekel, wel aan al het gedoe er omheen. Al blijft het met 1.92 m behelpen opgepropt in zo'n kleine stoel! Maar ja, tijdsdruk dwong mij nu in een vliegtuig maar vele malen liever had ik de tijd gehad om op mijn gemak, al campings kijkend, naar dit zuidelijke land af te reizen. Wie weet ooit? Maar goed, je bent er wel in 2 uur en 20 minuten voor, als je geluk hebt, een handvol tientjes en een auto huren is daar ook niet duur. Ik huurde een Renault Captur voor 5 dagen inclusief verzekering voor afkoop eigen risico voor rond de 7 tientjes. (daarover later meer) Ik had er zin in, zin om een heleboel leuke campings te bekijken, zin om daar een roadtrip van rond de 1000 km te maken en misschien tussendoor ook nog wat leuke steden te bekijken! Houd ons blog in de gaten de komende tijd. Ik maak de Franse roadtrip verhalen netjes af en begin daarna met Portugal.

De foto is gemaakt bij de rivier in Porto.

Authors

Bert Loorbach

1000 Resterende tekens


SOCIAL MEDIA

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest voor het laatste rustieke nieuws en de nieuw toegevoegde campings op deze site.

facebook wit instagram wit

pinterest logo wit

youtube wit

RUSTIEKE STICKER

rc225Wil je de gratis en stoere Rustiek Kamperen sticker ontvangen? Mail ons je adres en we sturen hem op! (zie voorbeeld hierboven).

TABLETS & SMARTPHONES

TabletSmartphone

Uiteraard is deze website ook goed te bekijken op alle mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.