Domaine le Peyral

Wasmachine Zwembad Gehandicapt

Landschappelijke camping op rustgevend terrein. Persoonlijke benadering. Prettig klimaat.

Le Peyral is een camping waar rust en ruimte hoog in het vaandel staan. De plaatsen zijn groot en het sanitair is uitstekend. Drie maal per week kan je aanschuiven voor een gezellige maaltijd en geregeld kunnen de gasten die dat willen mee wandelen met de eigenaren in de prachtige, ongerepte omgeving. Voor degenen die er liever zelf op uittrekken, zijn er veel wandel- en fietsroutes in de omgeving uitgezet. Kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten.

Door de ligging op 700 meter is er sprake van een prettig klimaat waarbij het ook in de warme zomermaanden ’s nachts lekker afkoelt. Het terrein is goed toegankelijk.

  • De camping heeft nu ook een bar (buvette) en voor de kinderen zijn er extra voorzieningen geplaatst zoals: een pingpongtafel, trampoline en een speelhuisje met glijbaan.

  • Voor de vroege boekers is er een vroegboekkorting voorzien en de prijzen zijn verlaagd voor het voor en naseizoen. Het principe van 6+1 geldt dan ook

Omgeving

Camping Le Peyral ligt in het regionale natuurpark Haut Languedoc op 2 km van La Salvetat sur Agoût, tussen het stuwmeer van Laouzas en het stuwmeer La Raviège waar alle vormen van watersport mogelijk zijn. Verder zijn in de omgeving veel sporten te beoefenen, waaronder tennis, paardrijden, kanoën en golf. 

Sinds het voorjaar van 2012 is de camping in handen van nieuwe Vlaamse eigenaren, Ilse en Kris. Ze kozen voor een persoonlijke benadering en hebben zich tot doel gesteld een camping te beheren waar je op verhaal kunt komen.

Recreatiemogelijkheden

Nieuwe zwembaden op de camping, overige sportieve mogelijkheden op korte afstand. Samenwerking met een BtoB , een Nederlandse bedrijf dat buitensportactiviteiten organiseert.