Camping Terre Ferme

Wasmachine Gehandicapt

Logo CampingTerreFermeCamping TerreFerme is een kleine, rustige camping omgeven door boerderijdieren zoals kippen, eenden en ganzen, maar ook enkele schapen en Mozart de ezel houden u gezelschap. Het terrein is zacht glooiend en de kom eindigt in een vennetje met bronwater, waarin kinderen (en hun ouders!) met warm weer verkoeling kunnen zoeken. Er zijn 17 plaatsen met stroomaansluiting, een veld voor trekkerstentjes en een verharde plaats voor campers. Het terras bij het sanitair fungeert als huiskamer, met een kast met boeken en spelletjes, een koffiezetapparaat, koelkast voor tentkampeerders en een wasmachine.

Omgeving

Camping TerreFerme ligt op de grens van de Bourgogne en de Jura, in de streek van de beroemde Bresse-kip, maar met uitzicht op de eerste heuvels van de Jura. Maak een fietstocht door het glooiende landschap met weiden, bospercelen en vennetjes en bewonder de bijzondere architectuur van de Bresse Bourguignonne, of pak de wandelschoenen in en trek de Jura in, naar keus bergen of wijngaarden. Beroemde hoogtepunten zoals de watervallen van de Hérisson, Baume-les-Messieurs, de abdij van Brou in Bourg-en-Bresse, enzovoort..... zijn leuke doelen voor een ontdekkingstocht.

Recreatiemogelijkheden

Op de camping zijn enkele speeltoestellen en op ons terrein maar met een hekje afgesloten van de camping (veiligheid voor kleine kinderen!!) bevindt zich een ven waarin enkele vlotten en een bootje liggen.