Grande Veyiére

Wasmachine Zwembad Gehandicapt WiFi

U vindt Camping La Grande Veyiére in de Perigord, een heerlijke streek met een rijke geschiedenis, prachtige sites en beroemd om z'n gastronomie. Onze camping is vooral geschikt voor mensen die willen en kunnen genieten van de rust, de intimiteit van een kleine camping en de mooie omliggende natuur.

Onze camping nestelden we op een oud agrarisch domein, waarbij respect voor de bestaande gebouwen en de omliggende natuur centraal stonden. We liggen net buiten de platgelopen toeristische paden, midden in de natuur en de bossen, op het einde van een doodlopende weg. We zijn een kleine, rustige, familiale en groene camping met een gemoedelijke sfeer. Hier kan je ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en tot rust komen.

We kiezen voor kleinschaligheid en ruimte. We hebben 40 mooie en ruime staanplaatsen beschikbaar. En mocht je liever zonder tent of caravan reizen: er staan ook 20 ingerichte stacaravans, met of zonder eigen sanitaire voorzieningen, voor je gereed. Onze staanplaatsen liggen verspreid over een terrein van 5 hectaren. Ze zijn in terrasvorm aangelegd en schaduwrijk.
Je vindt bij ons een kleine kruidenierswinkel en elke dag vers brood op bestelling. 
Je bent de ganse dag welkom in onze bar met 2 grote terrassen, waarvan één overdekt. Hier kan je ook meeneemsnacks verkrijgen. Een grote barbecue met terras staat ter beschikking.
Aan het onthaal geven we u graag info over onze streek, de wandelingen die van op de camping vertrekken en we helpen u bij reservaties.

Omgeving

De Perigord is een onuitputtelijke bron van interessante historische plaatsen, kastelen, abdijen, vestingsteden, grotten,... Onze ligging dicht bij de samenvloeiing van de Dordogne en de Vézère laat u toe om ze volop te verkennen: in het noorden de vallei van de Vézèrre met zijn talrijke prehistorische sites, in het oosten Sarlat, parel uit de middeleeuwen, in de het westen Bergerac en zijn wijngaarden en in het zuiden Monpazier en de vestingsteden.

Recreatiemogelijkheden

Het zwembad van 150 m2 is in poelvorm aangelegd, gratis en voorbehouden aan onze gasten. Voor de kinderen is er een speeltuin. Verder is er een terrein voor volley, badminton of petanque en hebben we 2 pingpongtafels. 
Aan de bar vind je ook een biljart, een tafelvoetbal, TV en gezelschapsspellen. Er staat een computer met internetaansluiting ter beschikking of je kan met je eigen computer gebruik maken van onze gratis Wifi-verbinding.
In de periode van half juli tot half augustus organiseren we twee maal per week een creatief atelier en één keer per week een avondactiviteit of een gemeenschappelijke maaltijd.
In de buurt kan je terecht voor kano, paardrijden, boogschieten, tennis en zoveel meer.