Domaine 'en Campagne'

Wasmachine Zwembad Gehandicapt WiFi

Domaine En Campagne is een kleinschalige, gezellige, kindvriendelijke familiecamping. Het bestaat uit een camping met 29 afgebakende plaatsen, een groot hoofdgebouw en twee vrijstaande huisjes. Er zijn zeven gîtes (vakantie-appartementen), een zwembad en de Essubrasserie met terras. Er is gratis wifi. Camping en gîtes zijn geopend van 1 april tot 1 oktober. Zeker voor het hoogseizoen is van tevoren reserveren aan te raden.

Omgeving

Domaine En Campagne ligt op 35 km van Limoges in een schitterende omgeving met bossen, velden en bergen, waar veel te zien en te doen is. Aanraders voor cultuursnuivers zijn het martelaarsdorp Oradour-Sur-Glane, het museumdorp Montrol-Sénard, porseleinstad Limoges, het Festival "Danses et Musiques du Monde" in Confolens en de vele kastelen in de buurt. Op de camping is veel informatie over de omgeving beschikbaar.

Recreatiemogelijkheden

Op de camping zijn een speeltuin met schommels, glijbaan, trampoline en speelgoed, een zwembad en twee pierenbadjes en (kinder-)fietsen die gratis gebruikt kunnen worden. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen op de talloze routes die direct vanaf En Campagne lopen. Op een half uur rijden liggen de rivier de Vienne, waarop kanotochten gemaakt kunnen worden en de Lacs de Haut Charente met zandstranden, waar je kunt zwemmen, surfen, waterfietsen, kanoën en zeilen.

Opmerking

In verband met het ecosysteem van onze septic tank vragen wij u met klem om biologisch afbreekbare producten te gebruiken bij het legen van uw tankjes.