Camping Goudal

Meer plaatsen dan u van ons gewend bent, maar wel rustiek!

Wasmachine Zwembad WiFi

Le Goudal is van oorsprong een uit 1839 stammende boerderij. De camping is heerlijk rustig gelegen in het ‘Parc Naturel du Haut-Languedoc’ en is omgeven door bergen, bossen en meren. Onze rustieke en sfeervolle gezinscamping biedt een veilige haven voor kinderen. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, vlak en hebben een gevarieerde ligging met prachtige uitzichten. Verder is er een Bistro met gezellig terras waar wat gedronken kan worden en waar pizza, friet en snacks gegeten en afgehaald kunnen worden. Elke ochtend is er de mogelijkheid tot het afhalen van brood.

Omgeving

In de omgeving zijn vele wandelpaden en mountainbikeroutes te vinden, ook direct vanaf de camping. Voor een dagje uit zijn vele uitstapjes mogelijk, denk hierbij aan de Sidobre, George d’Heric, het wijngebied Minerve, de middellandse zee, of een bezoekje aan het middeleeuwse kasteel Carcassonne. Voor een sportief dagje behoren kanoën, canyoning, paardrijden of een touwenparcours tot de mogelijkheden.

Recreatiemogelijkheden

Op de camping garanderen het zwemmeer, zwembad, speeltuin, trampolines en pingpong tafels urenlang speelplezier voor de kinderen. In het hoogseizoen worden er voor kinderen activiteiten georganiseerd zoals: hutten bouwen, knutselen en de wekelijkse kampvuuravond.