Camping P&B

Wasmachine WiFi

Camping PenB 7In het prachtige heuvel- en berglandschap van de Corrèze hebben Patrick & Babs de beschikking over een waar paradijsje van een hectare. De locatie is met zeer veel aandacht opgezet. Op het achtererf vindt u een compleet ingerichte buitenkeuken en abri met twee picknicktafels en een royale barbecue. Warm water wordt door een speciale, milieuvriendelijke warmtepompinstallatie opgewekt.

Faciliteiten en aanbod 

De gîte ligt op 100 meter van het huis en de camping. Rondom de moestuin kunt u de Chalet, de Ieniemienie of de Case huren. En op de camping staat de Caralet. In het kampeerbos zijn tien ruime plaatsen voor uw tent of vouwwagen. U heeft er veel privacy en alle plaatsen hebben zowel zon als schaduw. Ook wildkamperen bij het zwemmeertje is mogelijk. Op de accommodatie worden biologisch geteelde groenten, fruit, jams en sappen verkocht. Er zijn diverse huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden te koop. En in het hoogseizoen is er een broodjesservice en twee maal per week komt René Fumée. Er is een tafeltennistafel, een badmintonveld, een fantastische klim- en schommelboom, een zandbak en een zwemwater van ruim 2000 m2. Uw kroost vermaakt zich dus wel. Intussen kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een cursus digitale fotografie van vijf dagen. Kijk verder op www.digitalefotografievakantie.nl of https://www.facebook.com/pages/Camping-PB/171159332986609?ref=ts&fref=ts

Omgeving

Met het lieflijke stadje Argentat op ruim 20 kilometer afstand en het prachtige uitzicht rondom, is het groots genieten in Pébru.

Bezienswaardigheden vindt u hier te over, zoals het plaatsje Rocamadour (60 km), een aantal bekende grotten zoals Gouffre de Padirac en Presque, watervallen, de vulkaanbergtoppen van de Cantal en vele kastelen, zoals de Tours de Merle. Op de accommodatie is alle toeristische informatie aanwezig.

Recreatiemogelijkheden

In de omgeving van Pébru zijn maar liefst elf uitvoerig beschreven wandelingen te maken, de meeste starten gelijk vanaf het terrein. Andere sportieve bezigheden zijn bijvoorbeeld mountainbiken, paardrijden, abseilen, een bomenparcours, watersporten en deltavliegen.